4 hodnocení

92% Protein - Mléko & Vajíčka

Jedinečný proteinový přípravek skvělé chuti

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 45/VAN 45/COK Zvolte variantu
Značka: NSP Nutrition
1 750 Kč –12 % 1 545 Kč 1 343,48 Kč bez DPH 56,09 Kč / 35 g 56,09 Kč / 35 g
Kategorie: Všechny produkty
Hmotnost: 964 g
92% Protein Mléko & Vajíčka 2
1 750 Kč –12 %

Zjistěte, proč tisíce lidí vyměnily syrovátkový protein za tento jedinečný proteinový přípravek skvělé chuti

92% mléčný a vaječný protein od NSP vám může pomoci:

  • nabrat více svalové hmoty, aniž byste přibrali tělesný tuk
  • zbavit se tuků v oblasti břicha tím, že zrychlí váš metabolismus
  • zpomalit účinky stárnutí tím, že zabrání úbytku svalové hmoty (sarkopenii).
  • mít fantasticky vypracovanou postavu v rekordně krátkém čase tím, že zlikvidujete pocit hladu a přestanete mít chuť na sladké.
  • stabilizovat hladinu cukru v krvi a vyhnout se propadům energie během dne
  • zastavit odbourávání svalových bílkovin, abyste mohli rychle budovat své svaly
  • vypadat a cítit se mladší díky štíhlejší a atletičtější postavě

„Používal jsem výhradně tento produkt, když jsem se připravoval na soutěž Master’s Nationals v roce 2019... a vyhrál jsem!“

Používal jsem výhradně tento protein, když jsem se připravoval na soutěž Master’s Nationals v roce 2019 a vyhrál jsem v kulturistické třídě nad 50 let ve velterové váze. Skvěle se míchá v šejkru s mandlovým mlékem s nízkým obsahem sacharidů a chutná opravdu dobře!

—Arman Eckelbarger
2019 Vítěz soutěže Master's National

„Mám více energie a síly během tréninku a zdá se, že přípravek pomáhá s růstem svalů.“

Používám Mléčný a vajčný protein asi tak týden, užívám ho před tréninkem (takže se mi do těla dostane dříve). Mám více energie a síly během tréninku a zdá se, že přípravek pomáhá s růstem svalů.

—Roy F.

Proč tento proteinový přípravek používaný v „tradiční kulturistice“ překonává všechny ostatní proteinové produkty pro celkovou transformaci těla...

Když kulturisté v počátcích kulturistiky potřebovali zvýšit příjem bílkovin, cpali do sebe obrovská množství mléka a vajec.

Navzdory nedostatku vědeckých důkazů, které by podpořily toto jejich dietetické rozhodnutí... 

Věděli, že tyto dvě potraviny mají v porovnání s jakýmkoli jiným zdrojem bílkovin na planetě absolutně největší schopnost budovat svaly.

V roce 1972 založil legendární Vince Gironda svou společnost na výrobu doplňků stravy – NSP a vytvořil vůbec první produkt, který obsahoval bílkoviny z obou těchto superpotravin vhodných pro budování svalů.

To umožnilo mužům, kteří si chtěli vybudovat více svalové hmoty a dosáhnout ohromující úrovně vyrýsování svalů, aby tak učinili, aniž museli snášet muka spojená s nucenou výživou, kterou si sami naordinovali.

Díky množství úspěšných příběhů, které přípravek „Mléčný a vaječný protein“ přinesl, se stal nejprodávanějším produktem společnosti NSP na celá desetiletí.

V posledních letech společnost NSP vylepšila proces výroby, aby zlepšila chuť, stravitelnost a využitelnost. 

Od tohoto posledního vylepšení si ho koupilo a používá více než 2 000 lidí, kteří usilují o svalnatější a atletičtější postavu. 

Máme zpětnou vazbu od lidí z celého světa, kteří uvádějí, že mléčný a vaječný protein NSP byl tím hlavním, co jim pomohlo dosáhnout jejich cílů v oblasti tělesné transformace... 

Na konci této stránky zjistíte, jak může pomoci i vám...

Žádné nežádoucí složky

Mléčný a vaječný protein od NSP je směs bílkovin s nízkým obsahem sacharidů, bez cukru, laktózy, lepku a sóji.

  • Naberte více svalové hmoty, aniž byste přibrali tělesný tuk
  • Zbavte se tuků v oblasti břicha tím, že zrychlíte svůj metabolismus
  • Zpomalte účinky stárnutí tím, že zabráníte úbytku svalové hmoty (sarkopenii).
  • Získejte fantasticky vypracovanou postavu v rekordně krátkém čase tím, že zlikvidujete pocit hladu a přestanete mít chuť na sladké.
  • Stabilizujte hladinu cukru v krvi a vyhněte se propadům energie během dne
  • Udělejte dojem na své přátele a rodinu tím, že získáte fantastickou sílu.
  • Zastavte odbourávání svalových bílkovin, abyste mohli rychle budovat své svaly.
  • Díky štíhlejší a atletičtější postavě budete vypadat a cítit se mladší.
  • Proveďte rekompozici svého těla přibíráním svalů za současného spalování tuků

Lepší než syrovátka!

Pokud chcete budovat svaly, musíte udělat dvě věci: 

Maximalizovat syntézu bílkovin
Minimalizovat odbourávání bílkovin 

Drtivá většina proteinových produktů obsahuje pouze „rychle“ působící bílkoviny, které spouštějí syntézu svalových bílkovin, ale nepomohou potlačit jejich odbourávání.

Ignorováním odbourávání svalových bílkovin ignorují muži na celém světě 50 % procesu regenerace.

Představte si, že se snažíte postavit dům během hurikánu...

Stejnou rychlostí, s jakou budete klást cihly na rozestavěnou zeď (syntéza bílkovin), je bude prudký vítr strhávat (odbourávání bílkovin)...

Takže tak jako byste měli problém postavit dům za těchto podmínek, tělo nevybuduje maximální svalovou hmotu, pokud nezabrzdíte odbourávání svalových bílkovin.

Aby se tomu zabránilo, obsahuje Mléčný a vaječný protein od NSP také „pomalu“ působící bílkoviny, které tělu poskytují postupně uvolňovaný stálý proud aminokyselin, který zastaví odbourávání svalových bílkovin.

proteinový prášek

„Tenhle produkt to zvládne všechno!“

Tenhle protein je tak sytý a vydatný! Ať už se snažíte zbavit tělesného tuku nebo nabrat svaly, tenhle produkt to zvládne všechno. A navíc fantasticky chutná. Vyzkoušejte ho s plnotučným mlékem a trochou arašídového másla v prášku a vydáte se na cestu vynikající chuti, které se žádná jiná značka proteinů nevyrovná.

—Mark

„Já tu chuť miluju!“

Miluju tu chuť (třešňovo-mandlovou) a svaly mám hned pevné a velké!

—Richie M.

vajíčka a mléko

Proč právě vaječný protein?

Vaječný protein byl vybrán kvůli jeho nebývale vysoké biologické dostupnosti.

To znamená nejen to, že je snadno stravitelný, ale také to...

že ho tělo více využije.

Jiné zdroje bílkovin, například rostlinné bílkoviny, jsou špatně stravitelné.

U některých potravin se dokonce nevstřebá ani polovina z nich a jednoduše přijdou nazmar!

Proto je vaječná bílkovina tak prospěšná - každý její gram se vstřebá a tělo ho využije k budování dalších svalů.

Proč mléčný protein?

Mléko je po vejcích druhou biologicky nejdostupnější bílkovinou. 

Má však ještě jednu výhodu...

Tráví se mnohem pomaleji než vaječná bílkovina.

Jako pomalu působící bílkovina má silné „antikatabolické“ vlastnosti, takže pomáhá předcházet ztrátě svalové hmoty.

Dokonalá kombinace „rychlých“ a „pomalých“ živin, která vám pomůže vybudovat silné svaly bez tuku a zabrání jejich odbourávání.

kulturista

Efektivní kombinace pro růst svalů

Mléčná a vaječná bílkovina působí ve vzájemné synergii na lepší vstřebávání v těle, což vede k většímu příjmu aminokyselin potřebných ke stimulaci svalového růstu.

Kombinace mléčných a vaječných bílkovin pomáhá urychlit růst svalů tím, že zaplavuje krevní oběh rychle působícími vaječnými bílkovinami, které se rychle dávají do práce na obnově svalové tkáně...

a zároveň dodává vašemu tělu „po kapkách“ mléčné bílkoviny s pomalým uvolňováním, které pomáhají zahnat hlad a zastavit odbourávání svalových bílkovin.

To z přípravku dělá ideální volbu pro lidi, kteří chtějí budovat svaly, aniž by se museli obávat, že naberou tělesný tuk a ztratí těžce vydobytou vyrýsovanost svalů...

Stejně jako pro ty, kdo chtějí více odbourávat tuk, aniž by přišli o drahocennou svalovou hmotu.

Neničíme vaše bílkoviny

Na rozdíl od jiných proteinových produktů používáme ve výrobním procesu pouze sušení „za studena“, které zachovává peptidovou strukturu mléka a vajec.

Ostatní společnosti ve snaze ušetřit náklady a zrychlit výrobní časy používají „tepelný“ proces. Tento proces však rozkládá peptidové struktury a další zásadně důležité živiny, což způsobuje, že výrobek je méně účinný a pro spotřebitele představuje vyhozené peníze.

Mléčný a vaječný protein od NSP je jednorázově sušen rozprašováním při nízké teplotě (37°C) ve vakuu, takže nedochází k ovlivnění nebo zničení žádných důležitých živin a vy tak získáváte produkt, který může být snadno využit celým vaším organismem.

milk & egg protein
ilustrace

Žádné nadýmání ani plynatost!

Mléčný a vaječný protein se snadno rozmíchá v šejkru bez hrudek.

Díky tomu si ho snadno připravíte, když jste na cestách a potřebujete narychlo doplnit bílkoviny.

Díky snadnému míchání se navíc protein i snadno konzumuje a tráví, takže se nemusíte obávat nadýmání, plynatosti ani břišních obtíží.

Žádný přidaný cukr

Dali jsme si záležet, aby 92% Mléčný a vaječný protein neobsahoval žádný přidaný cukr.

I přes to jsme však nemuseli dělat kompromisy, pokud jde o chuť nebo vůni. Díky tomu, že vám poskytujeme „čistě proteinovou“ recepturu, můžete si přípravek klidně namíchat podle svých potřeb a cílů, ať už se vám jedná o nárůst svalové hmoty nebo o odbourávání tuků.

Dokonalá náhrada jídla

Mléčné i vaječné bílkoviny dosahují vysokých hodnot v „indexu sytosti“, což je měřítko toho, jak dobře bojují s hladem a zabraňují přejídání.

Díky tomu jsou mléčné a vaječné proteiny dokonalou náhradou jídla pro muže, kteří potřebují zdravou náhražku jídla s vysokým obsahem bílkovin „na cestách“, aniž by se museli spoléhat na svačiny z průmyslově zpracovaných potravin s vysokým obsahem cukru.


*Tato prohlášení nebyla vyhodnocena Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv. Tento výrobek není určen k diagnostice, léčbě, vyléčení nebo prevenci jakýchkoli onemocnění.
**Složení se může změnit.
*Neužívejte v těhotenství nebo při kojení*

Reference

Bray GA, Redman LM, de Jonge L, Covington J, Rood J, Brock C, Mancuso S, Martin CK, Smith SR. Effect of protein overfeeding on energy expenditure measured in a metabolic chamber. Am J Clin Nutr. 2015 Mar;101(3):496-505. doi: 10.3945/ajcn.114.091769. Epub 2015 Jan 14. PMID: 25733634.

Carbone JW, Pasiakos SM. Dietary Protein and Muscle Mass: Translating Science to Application and Health Benefit. Nutrients. 2019;11(5):1136. Published 2019 May 22. doi:10.3390/nu11051136

Helms ER, Zinn C, Rowlands DS, Brown SR. A systematic review of dietary protein during caloric restriction in resistance trained lean athletes: a case for higher intakes. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2014 Apr;24(2):127-38. doi: 10.1123/ijsnem.2013-0054. Epub 2013 Oct 2. PMID: 24092765.

Kung B, Anderson GH, Paré S, Tucker AJ, Vien S, Wright AJ, Goff HD. Effect of milk protein intake and casein-to-whey ratio in breakfast meals on postprandial glucose, satiety ratings, and subsequent meal intake. J Dairy Sci. 2018 Oct;101(10):8688-8701. doi: 10.3168/jds.2018-14419. Epub 2018 Aug 20. PMID: 30139624.

Paddon-Jones D, Rasmussen BB. Dietary protein recommendations and the prevention of sarcopenia. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2009;12(1):86-90. doi:10.1097/MCO.0b013e32831cef8b

Stokes T, Hector AJ, Morton RW, McGlory C, Phillips SM. Recent Perspectives Regarding the Role of Dietary Protein for the Promotion of Muscle Hypertrophy with Resistance Exercise Training. Nutrients. 2018 Feb 7;10(2):180. doi: 10.3390/nu10020180. PMID: 29414855; PMCID: PMC5852756.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: